Βιογραφικο

" Tον ξέρετε απο την επιτυχία του Πάνου Καλίδη - Κούπε πε , οπου κούνησε ολη την Ελλάδα με το official intro του και τον ακούτε στο Sfera 102.2 καθώς ειναι στην ομάδα του Valentino και παραγωγός της μιξαρισμένης ζώνης Sfera Mix by Valentino , 'οπως και στο iSexyGreekShow...Μιξάρει συνολικά για 140 σταθμούς στα FM ! "

Εδώ και περίπου 15 χρόνια ο Giorgos Reisopoulos μιξάρει και έχει περάσει από τα decks των γνωστότερων clubs της Αθήνας και της Ελληνικής επικράτειας, είτε ως Resident DJ είτε ως Guest.

Ενδεικτικά οι πιο προσφατες συνεργασίες του στην πρωτεύουσα, είναι με το "Θέμα" , το "Mind The Gap " στο Κολωνάκι, αλλά και στο Χαλάνδρι, σε ενα απο τα καλύτερα Cocktail Bar Club της περιοχής, το "Centro" όπως και στην Αγία Παρασκευή στο "Encore".

Στο οπλοστάσιο του πλούσιου βιογραφικού του ανήκουν και τα πολυσυζητημένα party #Players & #BreakTheRules (Block, Νέα Ερυθραία).

Το καλλιτεχνικό του βιογραφικό δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και εμφανίσεις εκτός συνόρων, κυρίως στη Γερμανία καθώς εκει είναι ιδιατερα δημοφιλής στην Ελληνική κοινότητα. Ενδεικτικά αναφέροντας έχει εμφανιστεί στο Stahlwerk , Düsseldorf και το Königsburg στο Krefeld δυο απο τους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της Χώρας , αλλά και στο Club Rex, όπως και στο Prime στο Troisdorf, αλλά και το Enigma στο Haagen. Eπισης εκτος συνόρων , έχει εμφανιστει και για Private Greek Parties, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Όσον αφορά τον τομέα της δισκογραφίας, ανήκει στηv εταιρία παραγωγής του Χριστοδουλου Σιγανού (SiganosTV) και του Dj Valentino .

Eπισης σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πανούδη, ο Giorgos Reisopoulos μιξάρει τις μεγαλύτερες Ελληνικές επιτυχίες στο iSexy GreekShow, σε 40 επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Χώρας και περισσότερες από 140 ωρες κάθε εβδομάδα !

Τον ακούτε επισης στο Sfera 102.2 καθώς ειναι στην ομάδα του Valentino και παραγωγός της μιξαρισμένης ζώνης Sfera Mix by Valentino.

GIORGOS REISOPOULOS