Βιογραφικο

Ο DJ Chris Kaltsas, καθιερώθηκε σαν resident dj για 8 χρόνια στο Coral bar, χάρη στον διαφορετικό τρόπο παιξίματος και το νέο στυλ της μουσικής που υιοθέτησε, φέρνοντας την Ελληνική μουσική ξανά στο προσκήνιο. Μετά από λίγο καιρό, δεν άργησαν πολλά bar και club στην Ελλάδα, να ακολουθήσουν τον ίδιο στυλ μουσικής, που κυριαρχεί μέχρι και σήμερα.

Ακολούθησαν event σε πολλά μέρη της Ελλάδα, όπου ο DJ Chris Kaltsas, κατάφερνε να ξεσηκώνει το κοινό. Αποκορύφωμα των parties, ήταν το Athens party στο Amber club, στην Ζυρίχη της Ελβετίας, όπου επί 1 χρόνο, διασκέδαζε τους Έλληνες ομογενείς της Ελβετίας, αλλά και τους Ελβετούς, μαθαίνοντας τους τι θα πει Ελληνική διασκέδαση!

Χειμώνας 2013: Discotto bar, Πανόραμα – Θεσσαλονίκης.
Καλοκαίρι 2014: Ocean club & Stay bar – Θεσσαλονίκη.
Χειμώνας 2014 – 2015: Casper club, Frog bar, 7 Θάλασσες – Θεσσαλονίκη.
Καλοκαίρι 2015: Menta bar, Tandur bar restaurant – Θεσσαλονίκη, Mojito beach bar – Χαλκιδική.
Χειμώνας 2015 – 2016: Patron midtown gastrobar, 7 Θάλασσες – Θεσσαλονίκη, Brulee bar, Μαύρα Μεσάνυχτα club – Γιαννιτσά.
Καλοκαίρι 2016: Shark Bar Restaurant (Θεσσαλονίκη), Tre Marie Sofouli (Θεσσαλονίκη), Molos Seaside Bar (Χαλκιδική)
Χειμώνας 2016-2017: Patron, Tre Marie Panorama and Markiz (Greek Knights Party)
Καλοκαίρι 2017: Tre Marie Sofouli, Sante bar Μηχανιώνα, Sinatra wine bar Σέρρες.
Χειμώνας 2017-2018: Mandon Club Restaurant, Boulevard Lounge Bar – Θεσσαλονίκη
. Έχει παίξει μουσική μαζί με τις Μέλισσες, τον Ηλία Καμπακάκη, τον Γιώργο Αξά, τον Μιχάλη Εμιρλή, την Χριστίνα Κολέτσα, τους Decho band και άλλους, ενώ πολλοί καλλιτέχνες έχουν διασκεδάσει στα μαγαζιά που παίζει μουσική, όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Στέλιος Ρόκκος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Παπάζογλου και πολλοί άλλοι.

Παράλληλα έχει κάνει εμφανίσεις σε πολλές πόλεις, σε Ελλάδα και εξωτερικό: Κατερίνη, Αλεξανδρούπολη, Σέρρες, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Χαλκιδική, Σκόπια, Γερμανία κ.α.

Dj Chris Kaltsas