Βιογραφικο

Γεννημένος στην πόλη των νερών,στην Έδεσσα. Από μικρό παιδί ανακάλυψε την κλίση του στην μουσική, όταν έπαιρνε κατσαρόλες και άλλα κλαπατσίμπαλα και έπαιζε όπως αυτός ήξερε, ένα τοπ πουρί με τις επιτυχίες εκείνης τη εποχής. Αργότερα και σε μικρή ηλικία ακόμα, και αφού είδαν οι "δικοί" του ότι το παιδί το "έχει", τον έστειλαν να μάθει κανά δυο-τρία όργανα. Και να ταν μόνο αυτό? Επένδυσε τα λέφτα του από τα κάλαντα σε cdj's και πικ-απς και άρχισε να εξασκεί το ταλέντο του στο dj-ιλίκι. Και όλα πήραν σιγά σιγά τον δρόμο τους.
Μεγαλώνοντας άρχισε να παίζει μουσική σε μαγαζιά στην Έδεσσα και στα πέριξ.
Μετά το λύκειο ήρθαν οι σπουδές στην Θεσσαλονίκη. Σπουδαγμένος και πιστωποιημένος στον τομέα της Ηχοληψίας-Μουσικής Παραγωγής, ξεκίνησε την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη, στο τηλεοπτικό σταθμό TV100 και αργότερα σαν μουσικός επημελητής στο Cosmoradio 95,1fm.
Οι δουλειές του πάνω στην παραγωγή με το όνομα Christaf, του έχουν προσφέρει συνεργασίες και γνωριμίες με καταξιωμένους έλληνες και ξένους καλλιτέχνες όπως Κωνσταντίνο Αργυρό, Νικηφόρο, Γιώργο Σαμπάνη, Γιώργο Γιαννιά, Νίκο Μακρόπουλο, Μάκη Δημάκη και πολλούς ακόμη! Σκοπός του είναι να γίνει σούπερ-ντούπερ διάσημος, να τον αναγνωρίζουν όλοι και όλες στο δρόμο, να του σκίζουν τα ρούχα οι θαυμάστριες από λατρεία και να του ζητάνε αυτόγραφα!

Christaf